Applikációs keretrendszerünk segítségével “játék” lehet a munka!

Applikációnk alapja egy grafikus felülettel rendelkező webes adminisztárciós oldal, melynek segítségével bármely tréninget, továbbképzást vagy csak egy meetinget magával ragadó, interaktív játékká változtathatsz. A játék készítése mindenki számára egyszerű, egyedi grafikus tervezőfelületünkhasználatával. A résztvevők saját mobilkészülékek segítségével vesznek részt a “játékokban”, melyeket játszhatjátok zárt térben vagy kint a szabadban, tréningeken vagy bármilyen céges eseményen.


csapatépítés team building

Tartanál egy rövid csapatépítést, de se időd se energiád nincs megszervezni? Alkalmazottaid, kollegáid nem szeretnek kimozdulni a városi környezetből vagy már unják a kúszós-mászós feladatokat? Netán szűkös a budget? Nincs probléma! Próbáljátok ki egyszerű 1,5-2 órás csapatépítő élményprogramjaink valamelyikét, amely akár a munkahelyük bejáratától is indulhat egyből munkaidő után! Mindegy, hogy a csapat közösen szeretne célt megvalósítani, vagy versengenének egyet mindenre van lehetőség! Munkaidő végeztével 2 perc alatt telepíthetik játékainkat és már indulhat is a csapat! Programjaink teljesen személyre szabhatók, egyéni tartalommal feltölthetőek és az ország bármely pontján elhelyezhetők. A munkavállalóknak nincs másra szükségük csak saját mobiltelefonjaikra és máris dolgozhatnak együtt csapatként esetleg részt vehetnek egy csapatos/egyéni vetélkedőn!
A futtatókörnyezet lehetőséget ad teljesen digitális valamint állomásokból felépülő programok létrahozására így igény esetén animátorok is fogadhatják a társaságot, akár kismozgásos, egyéb szórakoztató feladatokkal!


A szórakozáson túl üzleti döntéseinek előkészítésében is számíthatnak ránk!

céges döntések statisztikák

 

Lépjen át a 21. századba és játékosítsa:

  • A Toborzást
  • Az Új alkalmazottak eligazítását
  • A Csapatépítéseket

A legmodernebb statisztikai módszerekkel, adatelemzéssel tudjuk támogatni stratégiai jelentőségű döntéseinek megalapozottságát. A teljes folyamatot az adatbegyűjtéstől azok kiértékeléséig tudjuk kezelni.