Tartana egy rövid csapatépítést, de se ideje se energiája nincs megszervezni? Alkalmazottai nem szeretnek kimozdulni a városi környezetből vagy már unják a kúszós-mászós feladatokat? Szűkös a budget? Nincs probléma! Próbálja ki egyszerű 1,5-2 órás csapatépítő programjaink valamelyikét, amely akár a munkahelyük bejáratától is indulhat egyből munkaidő után! Mindegy, hogy a csapat közösen szeretne célt megvalósítani, vagy versengenének egyet mindenre van lehetőség! Munkaidő végeztével 2 perc alatt telepíthetik játékainkat és már indulhat is a csapat! Programjaink teljesen személyre szabhatók és az ország bármely pontján elhelyezhetők. A munkavállalóknak nincs másra szükségük csak saját mobiltelefonjaikra és máris dolgozhatnak együtt csapatként esetleg részt vehetnek egy csapatos/egyéni vetélkedőn!
A futtatókörnyezet lehetőséget ad teljesen digitális valamint állomásokból felépülő programok létrahozására így igényesetén animátorok is fogadhatják a társaságot, akár kismozgásos, egyéb szórakoztató feladatokkal!

A szórakozáson túl üzleti döntéseinek előkészítésében is számíthatnak ránk!

A legmodernebb statisztikai módszerekkel, adatelemzéssel tudjuk támogatni stratégiai jelentőségű döntéseinek megalapozottságát. A teljes folyamatot az adatbegyűjtéstől azok kiértékeléséig tudjuk kezelni.