Percek alatt

A program során egyszerűnek tűnő, de mégis ügyességet és gyorsaságot igénylő feladatokat kell a csapatoknak megoldaniuk vagy azok végrehajtására éppen játékosokat delegálniuk. Az a csapat kapja a legtöbb pontot, amelynek kiválasztott tagjai leggyorsabban teljesítik az adott feladatot. Egy feladat maximum 5 percig tart, ezáltal izgalmassá, pörgőssé válik a program!

Építőmester

Egy program mely segít kiszabadítani a gyermekkorunk óta bennünk rejlő kreatív energiákat! Mindig is akartunk tésztából építeni, de sosem nyílt rá alkalmunk? Itt a lehetőség! A résztvevőknek egy 4 szakaszból és teljesen különböző, – nem feltétlenül hétköznapi, megszokott – alapanyagokból álló pályát kell megépíteniük, melynek el kell tudnia vezetni egy pingponglabdát, majd a labdának át kell jutnia egy szakadék fölött egyenesen egy saját energiái általi működő kilövőszerkezethez. Innen már csak a kilövés van hátra, mellyel leborítjuk saját kártyavárunkat! A pálya szakaszait külön értékeljük, mely alapján a résztvevő csapatokat a játék során pontozzuk. A program komoly együttműködést és közös tervezést igényel a siker érdekében!

Rejtélyek háza

Résztvevőink rövid ám annál rejtélyesebb haikuk segítségével juthatnak egyre közelebb ahhoz, hogy megtalálják az épületben rejtőző titkos ládát, mely ínycsiklandó finomságoka rejthet minden résztvevő számára. A taktika kialakítása elsődleges, hiszen mindent időkorláton belül kell megfejteni, ahhoz hogy a jutalom ne menjen füstbe. A csapattagok között elengedhetetlen a kommunikáció, hiszen kétszer ugyanarra menni és kutatni nem érdemes.