Mindig problémát jelent a pontozás? Az érkezők regisztrálása? Az animátor a jegyzeteléssel van elfoglalva a vendég helyett?

Mit szólna hozzá, ha minden ilyen gondjára lenne megoldásunk? Ráadásul egy teljesen automatikus megoldás!

Modern és a digitális kor igényinek megfelelő applikációs keretünk lehetőséget nyújt eleddig csak álmodott interaktív rendezvénytérképek megalkotására! Ez a rendezvény térképek új generációja! Nem csak egy egyszerű színes háttér, hanem egy komplett regisztrációs, sorsoló és pontszerző kezelőfelület! A programunk segítségével a rendezvény résztvevőit tudja regisztrálni és figyelemmel követni. Pontjaikat számolni és sorsolni is. Mindezt teljesen automatikusan! Az állomások az odaérkező vendégek számára többféle módon aktiválódhatnak így nekik nincs más dolguk mint az ott megjelenő feladatot teljesíteni. Jól hangzik ugye? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma  és könnyítse meg jövőbeli rendezvényei lebonyolítását!

 

 

Referenciánk

2018. szeptember 20-án az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja alkalmából a Nemzeti Közszolgálati Egyetem területén rendezett Budapesti Egyetemi Sportfesztiválon mozgattuk meg a résztvevőket. A több száz fős rendezvényen a mAppout IDUS2018 applikációnk egyszerre volt interaktív rendezvénytérkép, ahol a feladatok elvégzéséért pontoztuk a játékosokat valamint napközben óránként nyereménysorsolást is bonyolítottunk!
Magyarországon elsőként rendeztek olyan eseményt, ahol a mobil applikáció nem csak egy virtuális térkép, hanem maga az esemény nélkülözhetetlen kelléke is volt. A feladatok elvégzésére csak a mobilon keresztül lehetett jelentkezni és a végrehajtást is csak az állomásokon lehetett a mobilon keresztül igazolni egy QR kód beolvasásával.

mappout IDUS2018

 

Találkoztunk a Mozgás Éjszakáján! A résztvevők 16 különféle sportág kipróbálása mellett tapasztatlhatták meg, hogy mobiljukkal is lehet játékosan sokat mozogni!

Mappout Mozgás Éjszakája